Sunday, August 29, 2010

pataporn housing mod





housing patapon dah ada 1..untuk buat contoh je..psp ni milik encik zaf gombak..minggu ni sesiapa yan g nak ambil order housing patapon boleh la kontek aku..just customer yang dah bank in je aku order..tak larat nak order banyak2..hahahaaa lepas raya housing sampai..dalam seminggu ni aku nak collect dari siapa yang nak housing ni..so kalau berminat boleh la contact un tuk harga dan tarikh sampai barang..dan selepas ni akan banyak lagi stok housing..

stay tuned~













any comment??ok ke button putih dengan trim pearl white..nampak menarik bagi aku..owner sms bila dah tengok ye..bagitau ok ke tak



















malam nanti update lagi



3 comments:

  1. pataporn ke patapon??? "porn" tu dh lain dh tu...HEHEHE
    bulan pose nie otak jgn kuning...nie yg nk kene pandora nie..huhu

    ReplyDelete
  2. oh tidak.com ! salah tulis rupenye..hahahaaaaa jangan repot sama pulis yer..

    ReplyDelete
  3. bro,kalau nak mod n tuka housng patapon ni brape RM ??

    ReplyDelete

There was an error in this gadget