Friday, July 23, 2010

jalan2 di shah alam beli barang

rabu 20hb hari tu pergi shah alam dengan meor..saje jalan2 pegi beli sparepart,kemudian pergi ambik psp dengan jumpa customer dari cheras,sungai buloh dan petaling jaya..alang2 dah sampai sini collect psp yang nak repair n mod terus..onway pergi tibe2 pulak ekzos kereta patah dan tercabut..huhu..


kartun betoi..pagi2 lagi da merepek kete ni..


dapat collect 4 bijik..psp 3k zarul pj,psp 2k encik remy pj dan yang dua biji biru encik rashdan cheras..ada lagi 1 sebenarnya tapi dah siap..masa blog ini ditulis dua biji sudah siap diperbaiki dan sudah di pos ke pemiliknya..tinggal psp encik rashdan dengan encik remy je..sparepart belum sampai lagi untuk psp encik rashdan yang rosak analog dan button ABXY yang rosak..dalam minggu depan siap..





antara barang yang sempat beli kat klang..spray pencuci lcd,spray cuci board,sparkle paste,flux blower, timah solder dan wayar kynar dan led biru , ungu , hijau..



ni yang paling istimewa..motherboard TA-88v2..mobo baru untuk isteri..hahahahahaaa..pasni leh lawan naruto shippuuden 3 dengan isteri








1 comment:

There was an error in this gadget