Friday, July 23, 2010

psp blue purple led mod - encik remy


ni psp encik remy amcorp petaling jaya yang aku sempat collect masa di shah alam..full modded ! owner nak biru dengan ungu..tukar housing transparent  crystal dengan led ungu biru..led biru dah siap pasang..tinggal pasang led ungu..tengah carik  idea lagi untuk bagi nampak menarik.



maaf kualiti gambar kurang cantik..led warna biru di umd bay..thinking about installing another 4 purple led..



warna led agak lembut..sebenarnya agak terang tapi sebab guna kamera phone jadi agak blur..

malam ni nak pasang led ungu..petang ni busy cikit..hari jumaat ramai customer datang nak repair phone..soooooo stay tuned~~~~~

3.30 am


ni gabungan led ungu dengan biru..nampak pelangi cikit,owner kalau suka warna ni,sms saya esok..nak buat sound reactive untuk ungu dan biru kat umd pula kekal menyala..nampak lembut gabungan warna ni..rasa macam gadis lak..hahahahahaha










siap pasang part..tinggal solder wayar dengan suis jer..selamat pagi sumer..bye

2.00am 25.07.2010
















finished ! psp dah dihantar ke owner tengahari tadi..

1 comment:

There was an error in this gadget