Thursday, July 8, 2010

Psp in progress-new psp for my wife

aku tak pernah bagi isteri aku psp yang aku ada walaupun aku ada 4 biji psp..kali ni untuk dia,aku nak buat 1 psp slim untuk dia..dari skru hingga ke mobo aku beli asing dan aku nak pasang sendiri untuk dia..

setiap malam dia temankan aku kat bilik tingkat atas rumah aku..dengan sabar tunggu aku siapkan tempahan psp dari customer..kali ni dia sendiri akan tunggu aku siapkan psp untuk dia..aku bercadang nak buatkan dia psp slim n aku punya psp phat..same2 design led n pakai housing transparent..kira buat sepasang psp ar..mod pon sama..kedudukan led pun sama..dia kata warna ungu cantik..

so stay tuned~ aku nak pegi beli led ungu dengan mobo baru..hahaaa


















new mobo..tinggal spareparts jer belum sampai



1 comment:

There was an error in this gadget