Tuesday, July 27, 2010

finished - purple blue led psp mod [encik taufik]


ni baru sampai ahad lalu..encik taufik dari taman seri di sungai besar..
nak tukar housing dan led mod..



ramai orang tanya lampu ape yang aku pakai untuk mod..ni ar saiz sebenar led tu..skala guna 1 analog..halus kan,macam pasir..wayar pulak Kynar 30AWG..sehalus rambut..



terang kan..actually aku baru perasan sekarang ni led ungu tengah hot..ramai orang nak wat ungu..kenape tak amik led itam jer??





time terang



time tak terang..



damn sexy..



maybe nak letak led biru..mungkin merah..tapi merah dah tinggal dua je lagi..so maybe biru..

soooooooooooo stay tuned~~









\



owner nanti sms saya..boleh tak design belakang macam ni??depan pula nanti saya update lepas pindah part psp dengan mobo ke housing baru










finished~ esok ahad pegi shah alam terus bagi owner~


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget