Monday, August 9, 2010

HBL R65 Patapon exploit for 6.20 OFW



mula2 pergi dan masuk ke game patapon ,pergi ke continue load save data die dan die akan loading.tunggu abs loading dan push mane2 button,perhatikan di sebelah kanan atas ada R disitu dan push button R.dan die akan loading smua hombrew game pilih mane2 game....dan anda boleh main game yg ada di dalam 2......nesteJ untk game nintendo.dan lain2 yg terdapt d dlm 2..tekan RL serentak untuk menu save game atau exit..tu saje..ni je yang aku dapat buat untuk ko hazwan..sementara 6.20 belum dapat hack sepenuhnya tpaksa men game nintendo dulu..jangan sesekali padam demo game patapon sebab kalau demo game dah takde,tak boleh load lagi game homebrew..homebrew lain pun boleh pakai gak..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget