Saturday, August 21, 2010

stok housing baru !

hari sabtu yang betul2 memenatkan..hari ni dapat collect 6 psp lagi dengan PS2 rosak drive cd..stok housing transparent baru untuk sesiapa yang order dari mudah.my dah sampai..ada 32 kotak semuanya..tapi yang paling best aku dah dapat NDSL aku yang pertama ..huhuuu just nak test ape yang best jer..rasa teringin nak pakai NDSL..

















lepas raya aku nak masuk stok housing Patapon pula..hope dapat push keluar housing psp yang ada ni dalam masa sebulan..

ni ar Ndsl baru aku







2 comments:

  1. haha. nice NDSI. haritu aku main game apa entah. syok jugak walaupun gambar tak secantik PSP. game bersepah. banyak pilihan
    teringin nak beli, tapi bila tgk nintendo 3DS tak jadi pulak.

    apsal tak beli wii? beza seratus dua je berbanding NDSI

    ReplyDelete
  2. aku ingat nak bagi adik atau isteri aku pakai..aku minat jenis portable je..lagi pun aku mana ada masa nak ngadap tv..siang repair phone,malam repair psp..adei..lebih dari 6000 game ndsl..aku taktau nak main ape..aku dapat pun murah jer..harga kos..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget