Sunday, September 19, 2010

preparing for latest mods


dremmel untuk modding housing..untuk mod special sempena raya ni aku bercadang nak buat dual nub dengan internal camera..lusa psp yang nak di mod tu sampai..just uploading pic untuk tatapan customer..



kamera psp 1.3 megapixel..untuk mod internal camera



testing kamera psp sebelum di ubahsuai..mod yang dicadangkan ialah internal camera dengan flash light..night mode serta dual nub a.k.a right analog untuk FPS game







iklan jap..psp phat baru untuk dijual..phat last stok..dah ada yang tempah

ni antara pic psp yang aku sempat mod minggu lepas












comot sikit..psp budak umur 10 tahun..penat polish




charging warna hijau





masa on warna ungu n biru


on sambil charging ada 3 warna..













video ic reballing

seterusnya CPU










ni ar plate untuk reballing or buat kaki ic..payah betul nak dapat..sebenarnya pic ni masa bulan lepas punya..aku tak update sangat kalau repair sebab tak penting pun..banyak pic yang aku tak upload macam ps2 repair or modding yang biasa..



or modding ModChip



rom nintendo wii..set japan yang tak boleh main cd local..kena tukar rom dengan reprogram untuk main local cd..



No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget