Wednesday, December 7, 2011

ps3 in the making

salam dan selamat pagi..dah lama lupe nak update blog , rasa macam tak tak jadi modder dah hahaha..
sekarang ni aku dah tak modding dah..dah pass semua kerja ke wetfusion .. sebab aku dah tak sempat nak buat semua mod yang orang nak hantar..lagipun aku sekarang ni lebih kepada idevice mod dan hanya mod untuk diri sendiri..
so korang contact lah dia kalau nak mod or repair ye :) 
maybe blog ni akan guna english language sebab aku check banyak traffic masuk dari user luar negara..n ada yang email aku bertanyakan macam2 sebab tak paham bahasa melayu hahhahaaaaa..
ni antara bende yang aku buat dalam sebulan dua ni


convert compaq untuk mac os, hehe..gatal tangan test, sebab asik kena virus je..sekarang ni dah takde virus dah..n speed pun dah laju..




ni pulak macbook aku..dah support ps3 controller untuk main game..hehehe,, tak tahan punya pasal aku dah angkat ps3 dua bijik bulan lepas hahahahaaaa

satu ps3 aku pakai kat rumah, satu lagi nak mod..untuk projek awal tahun depan..so hopefully aku tak jahanamkan ps3 aku hahahaa

ni G4 tower aku..dalam proses nak mod gak..modal takde lagi..maybe nak kena spend 5k untuk mod jadi gaming pc..kenapa 5k? sebab ni nak masuk barang pc window biasa n untuk Os aku nak masuk Mac..kenapa??sebab aku dah tak reti pakai window..hahaha..dah jadi bangang bila mengadap window..satu haram aku dah tak ingat ..lagipun aku dah jatuh hati dengan mac..speed laju, takde virus..grafik cantik..main game takde lag langsung..

iphone 3gs led mod
 projek jalan separuh je..aku takde mood nak buat sebab banyak kerja..tapi akan diteruskan jugak bila aku dah ada masa..aku nak tumpu pada iphone 4 led mod sebab lebih menarik


 ni pulak pic iphone 4s masuk air yang aku yg aku repair pas seminggu iphone 4s release kat singapore..dah siap dah pun, sejam je siap..heheheee..







ni pulak wii kat kedai aku..hehe..bos aku punya..
aku dah tak tahan nak mod ps3..shit, geram giler skang ni bila tengok dua bijik ps3 begayut2 depan tv rumah aku..

 aku dah mula buat design untuk ps3..buat pakai ipad je..dalam hati nak buat ps3 portable ..tapi aku taktau la mampu nak buat ke tak..sebab banyak nak kena ubah..maybe kena ada bantuan seseorang baru boleh buat..
ada idea nanti aku update blog lagi..bye bye semua :)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget