Friday, April 23, 2010

nokia 6020 modded with hailer for push to talk function


ni projek terbaru aku..ubahsuai nokia 6020 untuk push to talk..hailer digunakan sebagai button penekan dan microphone,manakala handsfree pula sebagai penyambung ke tapak handsfree phone..aku da biasa wat mende ni,tapi sebelum ni tak penah tfikir nak tangkap gambor or rakam vid..semenjak ader blog ni rajin lak aku wat worklog untuk setiap projek modding tak kira ar samada phone,psp or ape2 alat elektronik lain asalkan dikira modding..tak payah ar aku cite panjang lebar ek,lain kali aku wat sebijik lagi pastu bagi korang tengok aper yanng aku buat sampai mende ni berfungsi..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget