Wednesday, November 10, 2010

hahahaa saje gatal nak update


minggu ni aku takde repair or mod psp sangat..banyak psp yang tukar motherboard..ni sedikit gambar ape yang aku sempat snap n nak kongsi dengan korang..hahaaa



merepair psp kat tnjung karang..sambil makan satay kat Satay Hut :) 



hahahaaa sarapan pagi yg aneh..





Gow special edition housing???hahahaaa..psp ni customer hantar dalam keadaan parah..penuh gam gajah n tape..tapi masih boleh diselamatkan.aku paling suka psp yg dah hancur macam ni..1 kepuasan bila rebuid balik dari hancur ke perfect..






percubaan pertama untuk Dual Nub guna Razor X


tapi aku nak tangguh dulu projek ni sebab aku dah jumpa yang lagi menarik...




litar yang amat simple..sebab ni mono vu meter a.k.a Volume Unit..litar ni aku buat pada jam 5 pagi tadi..saje memain..bosan takde keje


percubaan pertama vu meter..sila lihat hasilnya di video di bawah



tunggu updatenya ya :)


ni nds version pokemon yg aku janji dengan kak ita untuk upload..kalau ok,terus order..

1 comment:

  1. kalu tak nampak full page,klik vid untuk tengok dari youtube

    ReplyDelete

There was an error in this gadget