Sunday, January 30, 2011

new stock


salam dan selamat malam..seperti yang aku janjikan ni antara stok housing yang baru sampai..kesemua housing ni milik puan maslina..7 psp semuanya..




hello kiyyt



army camo



housing zeon..





housing favourite aku..God Of War - Ghost of Sparta..ni untuk psp aku sendiri..psp orang semua dah siap..psp aku standard giler..ape pon takde..harap boleh main game je..tengok la kalau tak busy aku siapkan special edition punya..nak siapkan semua kerja kemudian baru siapkan psp ni..



final fantasy VII



sebenarnya ada lagi dua psp je lagi yang tengah siapkan..aku terpaksa tolak separuh dari permintaan customer nak hantar psp sebab masih dalam proses siapkan psp yang tertangguh ni..tapi selepas raya cina aku akan start ambil order untuk modding..tengah upgrade skill..nak cuba ubah cara modding..bagi unik n menarik..sekarang ni da agak bebas sikit di tempat kerja..so boleh la siapkan cepat sikit psp2 yang tertangguh..kebanyakan yang tertangguh ialah repair sebab aku tak cukup alatan seperti blower plastik..blower yang ade kat sini jenis BGA..agak merbahaya sebab boleh spoil motherboard..terlalu panas..risiko tinggi sangat..so kena tunggu lepas raya cina aku dapatkan IRDA or blower plastik..modal tak cukup lagi..sakit jiwa rasanya tak dapat reball ic..hahahaa..




iphone 4 warna putih..aku dah ade stok back cover dan glass iphone 4 warna putih..sesiapa yang berminat boleh contact..ramai dah kat PJ yang pakai warna putih..tiap hari orang datang nak tukar iphone 4 hitam ke putih..sebab bulan ni iphone 4 putih dah nak keluar..



ok bye2 semua..untuk entry selepas ni ialah pasal gambar hantu yang aku dapat baru2 ni..tentang rumah berhantu di seksyen 12 shah alam..stay tuned for more




1 comment:

There was an error in this gadget