Friday, March 18, 2011

designing in progress..

pertandingan tak lama lagi tamat..aku hold dulu pic progress sebab nak tunggu hampir tamat baru upload..





ni psp iyas yang dah lame siap..
















memain dengan airbrush





belajar buat dagger stroke..semua ni gambar lama masa blajar buat airbrush hari tu..aku tak penah upload..bulan ni betul2 busy..siapkan psp yang tertangguh..sekarang ni tengah belajar designing guna ipad..untuk mudahkan kerja design psp..cuma masa tak cukup sebab banyak tumpu pada repair..

Psp UFC Undisputed design




ni antara yang aku sempat design..bagi yang dah add aku kat fb maybe dah tengok design ni..
nak siapkan 1 housing ni..sesiapa yang nak boleh ar beli minggu depan..hanya untuk model 1000 dulu ye..model 2000 kena tunggu stok housing baru sampai..
bye2

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget